Меню

Търсене на полети до Сочи

Покажи филтри

Adler

  • Обща информация

    Официален език: Руски
    Часова зона: UTC +3
    Валута: Рубла (RUB)

  • Зелено градче

    През 2014 г. градът е един от домакините на Зимните олимпийски игри. По този повод в града са засадени много растения – почти 70 хиляди млади дървета и храсти.

  • Паметникът на Ленин

    Интересен факт е, че в града все още има паметник на Ленин и при това сребърен. Ако имате интерес към социалистическия период на Русия, посетете ул. "Ленин" 3. 

  • Увеселителните паркове на Сочи

    Градът разполага със своя Сочи парк, наричан "руския Дисниленд". Там ще намерите 20 влакчета, сред които най-големите и най-бързите в страната, както и много други атракции за деца.

Забележителности на Адлер

Адлер е името на един от микрорайоните, на които е разделен Сочи. Разположен е на Черно море, на 17 км от брега. Градът е основан през 19 век, като там винаги се провеждат много международни събития. Адлер е един от най-популярните летни курорти в страната. Плажът се намира на 2 км от центъра на града, има фар и много зелени градски зони. 

Местните жители и туристите често избират три определени места за хапване. Едното от тях е Khmeli & Suneli на "Демократическая" 52A, предлагащо вкусни ястия от руската и кавказката кухня. Друго е La Luna на ул. "Таврическая", където се приготвят средиземноморски ястия. Последното място е за любителите на японската кухня и морски дарове – Nippon House с адрес ул. "Кирова" 26.

Градът от години има репутация на добър здравен курорт, заради модерното си медицинско оборудване. Калните бани и минералната вода оказват благотворно влияние върху организма. 

Истинска руска атмосфера ще усетите на градския пазар. Той се намира в района на река Mzymta, а точният му адрес е ул. "Демократическая" 38. Има много магазини и щандове, откъдето да  закупите всичко необходимо, най-вече храни и напитки.

Ако искате да се любувате на района от по-голяма височина, ви препоръчваме да се включите в организираните пътувания до планината Akhun, намираща се на около 20 км от центъра на града. Хълмът, издигащ се на 663 м. н.в., е най-високата точка в цял Сочи. На върха ѝ е построена наблюдателница, от която се вижда красивата панорама на Западен Кавказ. 

✔️ Има ли специални оферти за полети Сочи на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Сочи, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Сочи, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиокомпании летят Сочи?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Сочи, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Сочи

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Adler

Виж хотели в Adler